Start
Uppåt

Katten ROMEO

Pga av att matte blivit sjuk letar jag nu ett nytt hem!
Jag heter Romeo och är 12 år ung, vackert helröd och tigrerad i olika nyanser. Mina stora härliga tassar och mitt "M" i pannan gör mig fullständigt underbar.
Mitt liv består av att gå in och ut som jag vill och titta på fåglar och andra djur - jag jagar dem aldrig utan bara njuter av att se dem. Du får stå ut med att jag är kelig, pratsam och tillgiven. Slåss inte med andra katter utan drar mig hellre undan ett tag. Tillbringar en stor del av dygnet sovande i min korg, går på lådan men är sparsam med sanden...

Jag säger själv till när jag vill gå ut eller när jag är kelsjuk. Värme tycker jag om, så jag vill inte bli en "stallkatt", jag delar gärna värmedyna med dig om du har en sådan.

Till middag får det gärna bli lite fisk eller kyckling, på natten äter jag torrfoder, Royal Canin Persian 30 eller Hills.

Allt jag önskar mig är att det går bra för matte samt att jag kommer till ett hem som tycker om mig - det är lätt!!!

Ring gärna min matte, Snezana, om du vill veta mer om mig på 0708-127555 där hon svarar om hon inte är på sjukhuset, själv är jag dålig på att göra mig förstådd i telefon så jag svarar inte, mjau...

Snälla, hör av dig!

Spinniga hälsningar

Din Romeo